Teatr od strony Targu Drzewnego - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia Teatr Wybrzeże, widok budynku od Targu Drzewnego, 1987 r.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Teatr na Targu Węglowym (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie