[Afisz. Incipit] Święto Młodzieży Demokratycznej w I Rocznicę zawiązania się Międzynarodowej Ferderacji Zw. Młodzieży Demokratycznej ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący obchodach Związku Młodzieży Demokratycznej, 10.11.1946 r.