[Afisz. Incipit] Święto Młodzieży Demokratycznej w I Rocznicę zawiązania się Międzynarodowej Ferderacji Zw. Młodzieży Demokratycznej ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący obchodach Związku Młodzieży Demokratycznej, 10.11.1946 r.
Keywords: Młodzież -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.