Ex Libris Lisa Kühl / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) ([wydawca nieznany], 1976)
Siedząca na skrzyni dziewczyna grająca na flecie, obok jej nóg leżący pies, napis: Ex Libris Lisa Kühl, R. S. 1976. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.