Ex Libris Lisa Kühl - Stryjec, Ryszard (1932-1997).; Kühl, Lisa. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1976)
Siedząca na skrzyni dziewczyna grająca na flecie, obok jej nóg leżący pies, napis: Ex Libris Lisa Kühl, R. S. 1976. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.
Miejsce wydania wg działalności autora.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.