Howard Barker - Sceny z egzekucji / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2022)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 4.03.2022 r. na Scenie Malarnia. Reżyseria: Adam Orzechowski, dramaturg: Radosław Paczocha, scenografia i kostiumy: Magdalena Gajewska.