Zarządzenie. Tydzień Czystości / Starostwo Powiatowe Gdańskie. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o tygodniu czystości, który trwać będzie od 5 do 13 maja 1947 roku w związku ze zbliżającymi się Międzynarodowymi Targami Gdańskimi.