[Ulica Ciasna w Toruniu] - Schönborn, Bronisław Waldemar (1909-1971). ([Toruń], 1938)
Przedstawia widok ul. Ciasnej w Toruniu.
U dołu kompozycji ołówkiem sygnatura autora i data.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Rysunek -- Polska -- 1900-1945.; Toruń (Polska) -- zabytki