Zarząd Związku Zawod. Transportowców R. P. zaprasza obywateli miasta Elbląga na zabawę ogrodową / Zarząd Związku Zawod. Transportowców R. P. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o zabawie, która miała miejsce w Elblągu 5-6 czerwca 1948 r.