Zarząd Związku Zawod. Transportowców R. P. zaprasza obywateli miasta Elbląga na zabawę ogrodową - Związek Zawodowy Transportowców RP. Zarząd Główny (Warszawa). (Elbląg : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o zabawie, która miała miejsce w Elblągu 5-6 czerwca 1948 r.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła