Danzig Radauneinsel mit Müllergewerkshaus und Katharinenkirche / Photogr. Gottheil & Sohn. (Danziger Verlags-Gesellschaft m.b.H., 1920)
Przedstawia Dom Cechu Młynarzy w Gdańsku, w głębi widoczny kościół św. Katarzyny, ok. 1925 r.