[Afisz teatralny] H. Ibsen - Nora : sztuka w 3 aktach / Teatr Muzyczny w Gdyni. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz teatralny informujący o spektaklu. Reżyseria: Tormod Skagestad, scenografia: Arne Walentin, w roli tytułowej: Monna Tandberg.