[Afisz teatralny] Wiśniowy sad : Antoniego Czechowa komedia w 4 aktach. (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1948)
Afisz teatralny przedstawienia 15.12.1948 r. w Teatrze Dramatycznym w Gdyni. Reżyseria i inscenizacja Iwo Gall, kierownictwo literackie Kazimierz Barnaś, muzyka Eugeniusz Dziewulski.