[Afisz teatralny] Wiśniowy sad : Antoniego Czechowa komedia w 4 aktach. - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr Wybrzeże, 1948)
Afisz teatralny przedstawienia 15.12.1948 r. w Teatrze Dramatycznym w Gdyni. Reżyseria i inscenizacja Iwo Gall, kierownictwo literackie Kazimierz Barnaś, muzyka Eugeniusz Dziewulski.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.