Turniej tańca towarzyskiego w MDK w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia konkurs tańca towarzyskiego w Młodzieżowym Domu Kultury w Gdyni, zorganizowany przez Związek Młodzieży Socjalistycznej, na zdjęciach również pary studentów Politechniki Gdańskiej, 1972 rok.