Złocisty Jantar : Konkurs Fotografii Polskiej / Jakubowski. - Jakubowski, Krzysztof (1946- ). ([wydawca nieznany], 1979)
Plakat konkursu i wystawy, która miała miejsce w Salonie Wystawowym PSP w Gdyni 16.09-16.10.1979 r. Na druku bursztyn (?) na czarnym tle. Nazwisko autora na prawej dolnej krawędzi.