Ex Libris René Bakker / Zbigniew Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1982)
Na tle pajęczyny z pająkiem, głowa kobiety jedzącej jabłko, u dołu napis: Ex Libris René Bakker. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.