Ex Libris René Bakker - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Bakker, René. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1982)
Na tle pajęczyny z pająkiem, głowa kobiety jedzącej jabłko, u dołu napis: Ex Libris René Bakker. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.