Leo Winkeler - Feil, Otto (1894-1985).; Winkeler, Leo (1919-1983). ([S. l., 1951)
Litera "W" w owalu przepasanym wstęgą z napisem: Leo Winkeler. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie. Data wg podanej bibliogr.
Strona Frederikshavn Kunstmuseum - og exlibrissamling, dostęp 04.04.2017
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.