Die Aufgaben der Danziger Wach- u. Schließgesellschaft u. der Danziger Wachgruppe / Danziger Wach- u. Schließgesellschaft. (s.n., 1924)
Gdańska, przedwojenna firma zajmująca się ochroną mienia, znajdowała się na Fleischergasse 62/63 (Rzeźnicka).