Die Aufgaben der Danziger Wach- u. Schließgesellschaft u. der Danziger Wachgruppe - Danziger Wach- u. Schließgesellschaft ([Gdańsk : s.n., 1924)
Gdańska, przedwojenna firma zajmująca się ochroną mienia, znajdowała się na Fleischergasse 62/63 (Rzeźnicka).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Agencje ochrony -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.