[Afisz teatralny. Incipit:] Polska prapremiera sztuki K. Szneydra w 4-ech aktach Pieśń Sarmiko / Państwowy Teatr Lalek "Łątki". ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o przedstawieniu w terminie 30.09-7.10.1951 r.