Ex Libris Kołakowski Jerzy / Barylski. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1953)
Gałązka, koło zębate i młot, u góry napis: Ex Libris Kołakowski Jerzy. Nazwisko artysty ryte pod wyobrażeniem.