Ex Libris Kołakowski Jerzy - Barylski, Wojciech (1929-1999).; Kołakowski, Jerzy (1907-1980). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1953)
Gałązka, koło zębate i młot, u góry napis: Ex Libris Kołakowski Jerzy. Nazwisko artysty ryte pod wyobrażeniem.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty i symbolem techniki graficznej. Data według podanej bibliografii.
Strona Ekslibris polski, dostęp 25.06.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.