Ex Libris Mgr. Izabelli Becker / I. Nowakowska-Acedańska. - Nowakowska-Acedańska, Irena (1906-1983) (1935)
Główka kobiety, napis u dołu: Ex Libris i wzdłuż prawej krawędzi: Mgr. Izabelli Becker. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.