Summa historyka / Grzegorz Strauchold. - Strauchold, Grzegorz (1958- ).
Recenzja książki: Między Królewcem, Warszawą, Berlinem a Londynem : studia i szkice z dziejów XX. Wieku. T. 1-3 / Wojciech Wrzesiński. Toruń, 2001.