[Afisz teatralny. Incipit] "Burmistrz z Stylmondu" dramat w 3 aktach M. Maeterlinka ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu Koła Dramatycznego przy Związku Byłych Więźniów Politycznych, które odbyło się 24.04.1948 r. Teatr Miejski w Elblągu. Reżyseria B. Romaniszyn, dekoracje L. Zamczyński.