Ex-Libris Dżennet I Stanisława Stampf'lów / W. S. - Szolginia, Witold (1923-1996) (1959)
Przedstawia dwie dłonie, jedna trzyma różę, na banderoli napis: Ex-Libris Dżennet I Stanisława Stampf'lów. Sygn aut. i data w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.