Gdańsk - Dom Steffensa (złocenie fasady) artyści malarze Pracownia Konserw[acji] / Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia artystów z Pracowni Konserwacji przy złoceniu elewacji Domu Steffensa, ok. 1950 r.