[Afisz teatralny. Incipit:] Szczygli zaułek sztuka w 3 akatch B.G. Shawa'a w przekładzie Floriana Sobieniowskiego. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu w Teatrze Kameralnym w Sopocie 31.12.1949 r. i 1.01.1949 r. Reżyseria Jerzy Walden.