[Afisz. Incipit] Ja kocham cały naród montaż inscenizacyjny w 4 częściach / Państwowy Teatr Wybrzeże. (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1949)
Afisz informujący o występach w czerwcu 1949 r. w Gdańsku i Sopocie z okazji 150-lecia urodzin Adama Mickiewicza.