[Afisz. Incipit] Ja kocham cały naród montaż inscenizacyjny w 4 częściach - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr Wybrzeże, 1949)
Afisz informujący o występach w czerwcu 1949 r. w Gdańsku i Sopocie z okazji 150-lecia urodzin Adama Mickiewicza.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Mickiewicz, Adam -- (1798-1855) -- druki ulotne; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Teatry -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- 1945-1990.; Afisze -- 1945-1990.