[Afisz. Incipit:] Komunalna Kasa Oszczędności powiatu lęborskiego podaje do wiadomości, że posiada następujące kredyty dla rolników ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o kredytach dla rolników.