Jarmark Dominikański 76 : 2-15 sierpnia Gdańsk / A. i Z. Waliccy. - Baliszewska-Walicka, Aleksandra (1939- ). (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1976)
Plakat Jarmarku. Przy lewj krawędzi nazwiska autorów, w dolnej części plakatu wymienieni organizatorzy.