Jarmark Dominikański 76 : 2-15 sierpnia Gdańsk - Baliszewska-Walicka, Aleksandra (1939- ).; Walicki, Zdzisław (1940-2008).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1976)
Plakat Jarmarku. Przy lewj krawędzi nazwiska autorów, w dolnej części plakatu wymienieni organizatorzy.
Keywords: Jarmarki -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990 -- druki ulotne; Plakaty -- 1945-1990.