Ostseebad Hela - Fischer, Walther; Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag Clara Bernthal, 1899)
Przedstawia Dom Zdrojowy na Helu, widok od strony morza, ok. 1900 r.
Data wg przedstawienia i budowy poczt.