Upowszechniajmy radzieckie metody pracy. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz ze zdjęciami przodowników pracy i ich osiągnięciami.
Keywords: Współzawodnictwo pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.