Wystawa Moneta, Medal, Order / Zofia Sokół-Jabłońska. - Jabłońska-Sokół, Zofia (1931- ). ([wydawca nieznany], 1971)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Zakładzie Ossolińskich w maju-czerwcu. Na druku: order, w który wpisano tytuł wystawy. Nazwisko autorki na prawej krawędzi.