[Afisz teatralny. Incipit] Zespół Sceniczny "Maska" Polski Czerwony Krzyż tragikomedia kołtuńska w 3 aktach "Moralność Pani Dulskiej" Gabrieli Zapolskiej. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu w Teatrze Miejskim w Elblągu. Reżyseria Michał Fąfrowicz, dekoracje Zbigniew Tomanek.