Skomputeryzowany telegraf w Gdańsku przy ulicy Długiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia telegraf na poczcie w Gdańsku przy ul. Długiej, 1979 rok.