[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater. Sechstes Abonnement. No 18. Heute Sonntag, den 15. April 1827. Bayard, der Ritter ohne Furcht und Tadel. Ein historisches Schauspiel in 5 Aufzügen von A. v. Kotzebue. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1827)
Afisz przedstawienia "Bayard, der Ritter ohne Furcht und Tadel. Ein historisches Schauspiel in 5 Aufzügen" Augusta von Kotzebue.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Kotzebue, August von -- (1761-1819). -- plakaty; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne