[Afisz teatralny. Incipit] Tadeusz Rittner - Lato / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1973)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 1.12.1973 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Krystyna Meissner, dekoracje Ali Bunsch, kostiumy Jadwiga Pożakowska.