[Afisz teatralny. Incipit] Tadeusz Rittner - Lato - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1973)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 1.12.1973 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Krystyna Meissner, dekoracje Ali Bunsch, kostiumy Jadwiga Pożakowska.
Keywords: Bunsch, Ali -- (1925-1985) -- druki ulotne; Pożakowska, Jadwiga -- (1928-2006) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.