[Zaproszenie. Incipit] Front Jedności Narodu ... serdecznie zaprasza na uroczystość oddania szkoły 1000-lecia w Jastarni ... ([wydawca nieznany], 1966)
Zaproszenie na manifestację pod budynek Poczty 04.09.1967 r.