Ex Libris Jóźwik Zbigniew A. K. - Kalašnikov, Anatolij Ivanovič (1930-2007) (1970)
Przedstawia pośrodku w ramce serce, wokoło wijące się wstęgi. Napis: Ex Libris Jóźwik Zbigniew. Sygn. aut. AK oraz nr 140 w obrębie kompoz.