Kościół N. P. Maryi, betoniarka na sklepieniach kościoła [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia betoniarkę na sklepieniach Kościoła Mariackiego w trakcie odbudowy.