[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o drugiej rejestracji mężczyzn urodzonych w 1937 r. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o rejestracji do służby wojskowej z Pruszcza Gdańskiego i okolic.
Keywords: Pobór i rekrutacja -- Polska -- Pruszcz Gdański -- 1945-1970 -- druki ulotne; Pruszcz Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.