[Afisz. Incipit:] W sobotę 6 grudnia 1947 r. ... w Hali Sportowej Zarządu Miejskiego w Gdańsku, ul. 3-go Maja 9 odbędzie się Mecz o mistrzostwo ligi piłki koszykowej. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o meczu między KS Polska YMCA Łódź - KS Polska YMCA Gdańsk.