[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej ... urządza ... poranek muzyki i pieśni radzieckiej ... / Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej Oddział w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o poranku muzycznym w Teatrze Wybrzeże 23.10.1949 r.