[Afisz teatralny] Per Olov Enquist - Noc trybad / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1976)
Afisz teatralny informujący o premierze 16.12.1976 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria i scenografia: Marcel Kochańczyk, muzyka: Andrzej Głowiński.